Yeni Paylaşılan Dosyalarım

Toplantı Çağrılarım

Tüm Toplantı Çağrıları

COSME Programı - Moda Sektörü Çağrı İlanı

Avrupa Birliğinin, "İşletmelerin ve KOBİ'lerin Rekabet Edebilirliği Programı (COSME)" kapsamında, "Sürdürülebilir Bir Moda Endüstrisi için İnovasyon Uygulamalarına Hız Kazandırma" konulu proje teklif çağrısı yayınlanmış olup, söz konusu proje çağrısının amacı, Avrupa Moda endüstrisinin rekabet edebilirliğini artırmak ve endüstrinin çevreci yapısını "KOBİ'lerin kapasitesini destekleyerek" güçlendirmektir.

Son başvuru tarihi 17 Aralık 2019 olan proje teklif çağrısına, proje başvuru dokümanları ve rehberine, Avrupa Komisyonunun (https://ec.europa.eu/easme/en/section/cosme/cos-circfash-2019-3-02-innovationapplications-sustainable-and-circular-fashion-industry) internet sayfasından ulaşılabilmektedir. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), programın ulusal koordinasyonundan sorumlu kurum olarak yetkilendirilmiştir.

Çağrı ilanına ilişkin bilgi notu ekte sunulmaktadır. İlgili üyelerimize duyurulur.

Size Nasıl Yardımcı Olabilirim?

ÜTSO ETKİNLİKLER

ÜTSO ANKET

Aldığınız Hizmetten Memnunmusunuz?

E-BÜLTEN

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası ve faaliyetleri ile ilgili mail almak istiyorsanız, lütfen E-Bültene kayıt olunuz.

Kaydol