Yeni Paylaşılan Dosyalarım

Tüm Toplantı Çağrıları

BAŞARILI İŞ ADAMLARIMIZA ÖDÜL

• 13.11.2019
  • Bu haber, (195) kez gösterildi.

Odamız tarafından her yıl Yerel, Ulusal ve Uluslararası alanda başarı elde etmiş üyelerimize yönelik yaptığımız ödüllendirme faaliyeti bu yılda gerçekleştirildi.

Firmaları ziyaret ederek ödülleri verilirken, ziyarete; Yönetim Kurulu Başkanımız İrfan AKAR, Meclis Başkanımız Tuncay SAĞLAM, Meclis Kâtip Üyemiz Tekin AK, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ahmet CERRAH, Aydın BIYIKOĞLU ve Genel Sekreterimiz Aydın EKMEKCİ katıldı.

Başkanımız İrfan AKAR yaptığı açıklamada; her yıl olduğu gibi bu yılda üyelerimizi teşvik etmeye devam ediyoruz. Bu yıl 5 firmamız ilçemizi, bölgemizi ulusal bazda temsil etti, sayılarının artmasını temenni ediyorum. Ödülleri firmalarımızı ziyaret ederek veriyoruz, çünkü elde ettikleri başarının çalışanları ile birlikte olduğuna inanıyoruz. Bu yıl 5 olan sayının önümüzdeki yıllarda artmasını temenni ederek, üyelerimize başarılar diliyorum dedi.

Ödüller;

DURAK FINDIK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

"TÜRKİYE'NİN İLK 1.000 İHRACATÇISI 2018" ARAŞTIRMASI FINDIK SEKTÖRÜ 4. SÜ

TÜRKİYE İLK 500 KURULUŞU 144. SÜ

ÇAKMAKLAR GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

"TÜRKİYE'NİN İLK 1.000 İHRACATÇISI 2018" ARAŞTIRMASI FINDIK SEKTÖRÜ 22. Sİ

İSO İKİNCİ 500 185. SIRA ÜNYE ÇİMENTO SAN. VE TİC. A.Ş.

İSO İKİNCİ 500 214. SIRA USLU TARIM ÜRÜNLERİ VE İNŞAAT MALZEMELERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

İSO İKİNCİ 500  406. SIRA DOST FINDIK GIDA KUYUMCULUK İNŞAAT TAAHHÜT NAKLİYAT TURİZM MÜHENDİSLİK İÇ VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.

Size Nasıl Yardımcı Olabilirim?

ÜTSO ETKİNLİKLER

Yönetim Kurulu Toplantısı

Ünye TSO Toplantı Salonu

• 14.11.2019 09:00:00
Ünye İİBF Eğitim

Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

• 10.12.2019 10:00:00
e-Dönüşüm Eğitimi

ÜNYE TSO KONFERANS SALONU

• 5.12.2019 00:00:00

TÜM ETKİNLİKLER

ÜTSO ANKET

Aldığınız Hizmetten Memnunmusunuz?

E-BÜLTEN

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası ve faaliyetleri ile ilgili mail almak istiyorsanız, lütfen E-Bültene kayıt olunuz.

Kaydol