Yeni Paylaşılan Dosyalarım

Tüm Toplantı Çağrıları

DÜNYA ŞAMPİYONUNA DESTEK

• 21.11.2019
  • Bu haber, (228) kez gösterildi.

Başkanımız İrfan Akar, Antalya’da gerçekleşecek olan Uluslararası müsabakaya giden Muaythai Dünya Şampiyonu Azra Ocak’a sponsorluk desteği verdi.

Ünye Gençlik ve Spor Müdürü Aydın Kuyumcu, Antrenör Kenan Balcı ve Muaythai Dünya Şampiyonu Azra Ocak, Başkanımız İrfan Akar’ı ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Akar ve yönetim kurulu üyeleri, Dünya Şampiyonu minik Azra’ya başarılar dilerken, İlçe Spor Müdürü Aydın Kuyumcu ise, Başkan Akar’a ve yönetim kuruluna, spora ve sporcuya verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar; “Kızımız Azra, Yıldızlar Muaythai yarışmasında dünya şampiyonu olmuş. Şimdi ise Antalya’da yapılacak olan uluslararası yarışmaya katılacak. Sporcumuzu tebrik ediyor ve başarılar diliyoruz. Yolu, bahtı hep açık olsun. ” dedi.

Ünye Gençlik ve Spor Müdürü Aydın Kuyumcu; ” Azra kızımız Muaythai Türkiye şampiyonumuzdur. Antalya’da yapılacak olan Uluslararası müsabakada Ünyemizi temsil edecek. İkisi minikler, ikisi alt genç ve biri üst olmak üzere Azra ile birlikte 5 kızımız daha bu müsabakaya katılacak. Sporcumuzu Antalya’daki müsabakaya göndermeden önce Ünye Ticaret ve Sanayi Odası başkanımızı ziyaret ettik. Bizleri kabul ettiği için İrfan Akar Başkanımıza teşekkür ederiz. Kendisi sporcumuzun Antalya’daki müsabakadaki sponsor olabilme noktasında bize yardımcı olacağını belirtti. Kendilerine ve yönetim kuruluna, spora ve çocuklarımıza destek oldukları için teşekkür ederiz.” Dedi.

GÜNDEMDEKİ DİĞER HABERLER

Size Nasıl Yardımcı Olabilirim?

ÜTSO ETKİNLİKLER

Yönetim Kurulu Toplantısı

Ünye TSO Toplantı Salonu

• 14.11.2019 09:00:00
Ünye İİBF Eğitim

Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

• 10.12.2019 10:00:00
e-Dönüşüm Eğitimi

ÜNYE TSO KONFERANS SALONU

• 5.12.2019 00:00:00

TÜM ETKİNLİKLER

ÜTSO ANKET

Aldığınız Hizmetten Memnunmusunuz?

E-BÜLTEN

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası ve faaliyetleri ile ilgili mail almak istiyorsanız, lütfen E-Bültene kayıt olunuz.

Kaydol