Yeni Paylaşılan Dosyalarım

Tüm Toplantı Çağrıları

KOBİLER İÇİN E-DÖNÜŞÜM PAKETİ ANLATILDI

• 5.12.2019
  • Bu haber, (358) kez gösterildi.

Odamız konferans salonunda düzenlenen toplantıda Başkanımız İrfan Akar ve Ordu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş e-fatura dönüşümü hakkında bilgiler verirken Ünye’de de şubesi bulunan özel bir banka yetkilileri bu dönüşümün nasıl olacağını anlattı.

Kobilere Ücretsiz e-Dönüşüm Paketi sunulduğunun altı çizilirken “e-Fatura, e-İrsaliye, e-Defter ve e-Arşiv’in paket kapsamında olduğu belirtildi. Yapılan açıklamada, KOBİ e-Dönüşüm Paketine hiçbir ücret ödemeden ve koşulsuz sahip olunacağı, ilk etapta 2022 yılına kadar ücretsiz olan KOBİ e-Dönüşüm Paketi’nin devamında farklı projeler ve ürünlerle KOBİ’lerin destekleneceği belirtildi.

Toplantı soru-cevap bölümü ile sona erdi.

GÜNDEMDEKİ DİĞER HABERLER

Size Nasıl Yardımcı Olabilirim?

ÜTSO ETKİNLİKLER

Yönetim Kurulu Toplantısı

Ünye TSO Toplantı Salonu

• 14.11.2019 09:00:00
Ünye İİBF Eğitim

Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

• 10.12.2019 10:00:00
e-Dönüşüm Eğitimi

ÜNYE TSO KONFERANS SALONU

• 5.12.2019 00:00:00

TÜM ETKİNLİKLER

ÜTSO ANKET

Aldığınız Hizmetten Memnunmusunuz?

E-BÜLTEN

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası ve faaliyetleri ile ilgili mail almak istiyorsanız, lütfen E-Bültene kayıt olunuz.

Kaydol